Naša su vina odraz naše ljubavi. Odraz predanog rada i energije koju ulažemo. Odraz Hercegovine i njenih prirodnih ljepota. Skupa s vinima učimo i rastemo. Sretni smo i ponosni kada pronađu put do vas i ispričaju vam priču. Priču koja traje i ostavlja trag. Naši vinogradi,zasađeni Žilavkom, Blatinom i uz ponešto ostalih sorti, dio su Mostarskog vinogorja, a nalaze se u neposrednoj blizini podruma u Radišićima (Ljubuški). Uz mnogo pažnje, znanja i strpljenja, brižno i kroz cijelu godinu vino radimo i gradimo u vinogradu jer čvrsto vjerujemo da samo vrhunsko grožđe daje vrhunska vina. Imamo i salu za degustaciju kapaciteta 15 osoba.
Na sredini Popovog Polja, 30 kilometara od Trebinja na putu za Mostar, i 12 kilometara od manastira Zavala i pećine Vjetrenica, nalazi se podrum porodice Anđušić. U ambijentu tipičnog hercegovačkog sela Dračeva ovaj podrum istog imena nudi vrhunska vina Žilavku i Vranac proizvedenu od grožđa iz vinograda u koje gledate dok uživate u ovim vinima.Kako biste na pravi način osjetili tradiciju uzgoja vinove loze u ovom dijelu Hercegovine i doživljeli ruralnu Hercegovinu ovaj podrum nudi i sir i pršut iz vlastite proizvodnje.Prenoseći i usavršavajući znanje o grožđu i vinu sa koljena na koljeno porodica Anđušić došla je do zavidnog znanja i kvaliteta u proizvodnji vina tako da danas iz ovog podruma izlaze vrhunske hercegovačke sorte vina.
Jedan od pionira vinarstva u Hercegovini, trideset i više godina proizvodi vino u buteljama, danas pakiram vino čuvenu Žilavku i Blatinu ove regije, jer to je obiteljska tradicija proizvodnje grožđa i vina čuvenih sorti. To radim iz ljubavi i uživam u toj proizvodnji. Proizvodnja je čisto ekološka, zato je cijenjena i tražena diljem Europe.
Najstariji proizvođač vina i rakije u hercegovini. Otkada zna za sebe uzgaja vinovu lozu i uvinjuje vino, a bavi se i proizvodnjom prirodnih rakija i likera. U početku se proizvodnja grožđa obavljala na vrlo malim, razbacanim parcelama, a vino se spravljalo i čuvalo u malim izbama (konobama). Među prvima, točnije 1982. godine gradi moderan podrum i registrira se kao prizvođač vina i rakije. Glavnina vina je zaštićena i kontroliranog podrijetla. Danas posjeduje oko 2 hektara vlastitih, suvremenih plantažnih vinograda Svaki vinograd opskrbljen je sustavom za natapanje "kap po kap" te uređajem za praćenje temparature, oborina, vlage i tlaka zraka. Unazad nekoliko godina među prvima je u Hercegovini zasadio vinograd sortom Cabernet souvignon i Chardonay, najpoznatijim svjetskim sortama od kojih je dobio istoimena vina izvrsne kakvoće. Osim s vlastitih površina Stojić otkupljuje Žilavku i Blatinu iz ponajboljih vinograda svojih susjeda. Podrum je moderan i klimatiziran. Opremljen je najsuvremenijim strojevima za preradu grožđa, inox cisternama i badnjevima za fermentaciju, drvenim bačvama i barrique bačvicama. Sve posude imaju sustav hlađenja i grijanja prema potrebi. Proizvodnja bijelih vina obavlja se isključivo u inox posudama, a kod crvenih vina tiha fermentacija, čuvanje i njega odvija se u drvenim ili barrique bačvama.
Stolački podrumi su nastavak tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnji vina na dubravskoj visoravni, čiji počeci sežu daleko u povijest, od vremena rimske vladavine na ovim područjima. Danas, Stolački podrumi, raspolažu s velikim površinama pod vinovom lozom, tradicionalnih i autohtonih sorti, te moderno opremljenim podrumom u kojem se autohtone sorte vinificiraju najmodernijim tehnološkim postupcima. Zasađeno je novih 30 ha vinograda čiji asortiman čine autohtone sorte Žilavke i Blatine, te te poznate sorte Merlot i Vranac koje će na ovim izrazitim vinogradarskim položajima uskoro davati vina izvrsne kvalitete.
Obiteljski podrum Sušac je smješten u Ljubuškom Cernu. Okružen je vinogradima koji se nalaze na brdovitoj visoravni odakle se posjetitelju nudi prekrasan pogled na Međugorje i veći dio Hercegovine. Prozračna pozicija i specifično tlo jamče izvrsnu kvalitetu grožđa. Posljednih godina obitelj Sušac ulaže mnogo truda u oživljavanje autentičnog hercegovačkoga ambijenta. Kušajući vina ovoga podruma osjetiti ćete sklad čovjeka, sunca, loze i kamena.